fredag 25 september 2015

Efterlängtad bok


Nu finns den äntligen i min webshop igen! Nytryck av den mycket populära och informativa boken A - Z of Ribbon Embroidery även boken 20 Floral Bags To Make finns nu i lager. 
Den väldigt populära boken av Susan Cariello
~~~
Trevlig helg!
Kristina

tisdag 8 september 2015

Broderad Hängmatta


Oj, oj!
Jag la upp ett av mina broderier på sidan Stickning -Virkning - Handarbete där det finns mängder av fina alster. Igår morse hade jag 600 likes och 88 kommentarer, Kul!
Idag får jag hämta mina två sista broderier som nu är inramade, Juliet in the field of nastrium och Fuchsias, Roses and Delphiniums. Brukar alltid vara nöjd med Lindbergs Konst och Ram´s arbeten och det blir jag säkert den här gången också.
~~~
Ha en bra dag!
Kristina

lördag 5 september 2015

Saxfodral

Saxfodralet är äntligen klart.
Det är inte särskilt många stygn men det har ändå tagit tid. Jag har använt 7 mm och 4 mm nr.68B Strelitzia och råsilketråd nr.30 Cabbage. Mönstret till saxfodralet finns i tidningen Classic Inspirations nr.85. Jag fick skrädda den något större då min sax är större än den i tidningen. Broderiet är min egen design.
I tidningen används Palestrian Stitch för att sy ihop de olika delarna och samtidigt få en dekorativ söm. Har aldrig sytt den så nu fick jag lära mig något nytt.
Några fler bilder på saxfodralet!
~~~
Kristina